Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1
08-444 66 60

Restaurang i Filmstaden Solna

 
Höstmeny
Affärslunch
Affärsmiddag
Julen på RV
Mingelkväll
 

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong och med inspiration av världens alla hörn för att ge en härlig smakupplevelse. Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll.

Vi har öppet för affärslunch och affärsmiddag tisdag-fredag som förbokas samt A'la cartemiddag på fredag och lördag enligt ordinarie öppettider. 


Klicka för aktuell meny: Höstmeny

Boka bord
 

Välkommen till bords

Stor vikt läggs vid måltiden för att ge dig en njutbar helhetsupplevelse serverat med personlig service i vår trivsamma restaurang, som rymmer upp till 45 gäster.
Det är en självklarhet för oss att använda lokala och ekologiska producenter. Här bakar vi själva vårt bröd och kärnar vårt smör eftersom det är då det blir som godast.

Drycker väljer vi med största omsorg och genom våra dryckeslistor och vår kunniga personal avspeglar vi samma höga kvalitet du möter i köket. Vårt dryckesutbud är varierat, allt från ölproducenter i närområdet till ekologiska och biodynamiska viner. Kontakta oss gärna för aktuell vinlista.

Vår restaurang är välrenommerad och finns med i White Guide 2018.

Affärslunch

Nu serverar vi affärsluncher. Perfekt plats att ta med sina kunder eller kollegor på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 295 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan.

Boka bord
 

Fredagsfeeling

Fredagar startar vi igång helgen med chark och kvällens varmrätt tillsammans med fina priser på dryck mellan kl. 17-19. Även À la Cartemeny erbjuds.

 

Julen på RV

Snart stundar julen och på Regissörsvillan firar vi den med en underbar julinspirerad 4- eller 7-rätters meny med klassiska smaker tillagad på vårt vis. Vi serverar julmenyn onsdag – lördag från 1 december till 22 december.

Läs mer