Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Bröllop och Fest i Solna

Vi älskar fester på Regissörsvillan!

Det finns mycket som är värt att fira här i livet och Regissörsvillan erbjuder en härlig plats att fira, mysigt och avskilt och med en filmhistorisk miljö. Sommarfest med företaget, födelsedagar, högtidsdagar, jubileum, släktträffar, bröllop eller varför inte en god middag med bästa vännerna eller kollegorna. Här finns alla möjligheter att umgås och ha trevligt för en dag värt att minnas.

 

Fest & kickoff

Starta er afton en välkomstskål tillsammans med våra goda popcorn. För att sedan fortsätta med en god middag i vår fina restaurang som tar upp till 42 personer. Vår mysiga och personliga atmosfär gör att ni kan njuta av en trevlig kväll. Det ingår dukning med linnedukar och servetter samt färska blommor.

För större sällskap förvandlar vi istället möteslokalerna till en festarena där ni serveras god plockmat. Givetvis kan vi ordna roliga aktiviteter och musik/DJ för att höja stämningen ytterligare.

Festpaket 795 kr/person inkl. moms

  • Välkomstskål & tilltugg, 3-rättersmeny samt kaffe. Priset avser fest för minst 28 personer.

Vill ni fortsätta kvällen med musik och dans så ordnar vi det antingen i restaurangen, för 25 personer, är ni fler kan man fortsätta festen i våra lokaler i konferensdelen som man hyr.

Festförfrågan
 

Ljuvligt bröllop i romantisk omgivning

Med en romantisk atmosfär, nära innerstaden men ändå lantligt och lugnt, står Regissörsvillan och väntar på ert bröllop. Varför inte vigas under Kastanjeträdet och utbringa brudskålen på vårt lilla torg? Under bröllopsmiddagen kan ni koppla bort all planering och njuta av er stora dag i gott sällskap med nära och kära i en miljö med fascinerande historia från filmens värld. Vår restaurang rymmer 42 personer. 

Vill ni ha dans efter middagen finns festlokal att hyra mitt emot.

Bröllopspaket från 1635 kr/pers, minst 25 personer, där man har tillgång till restaurangen från kl. 17. Lokalhyra tillkommer om man önskar ha vigsel hos oss eller förlängd tid.

Kontakta oss för mer information