Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Bröllop och Fest i Solna

Vi älskar fester på Regissörsvillan!

Det finns mycket som är värt att fira här i livet och Regissörsvillan erbjuder en härlig plats att fira, mysigt och avskilt och med en filmhistorisk miljö. Sommarfest med företaget, födelsedagar, högtidsdagar, jubileum, släktträffar, bröllop eller varför inte en god middag med bästa vännerna eller kollegorna. Här finns alla möjligheter att umgås och ha trevligt för en dag värt att minnas.

 

Fest & kickoff

Starta er afton under kastanjen på vår härliga uteservering med ett glas bubbel och för att sedan fortsätta med en god middag i vår fina restaurang som tar upp till 42 personer. För större sällskap förvandlar vi istället möteslokalerna till en festplats där ni serveras god plockmat på buffé. Gästerna samlas på våra olika ytor och rum i det gamla filmlaboratoriet och här möblerar vi både med ståbord, sittplatser – lite blandat för bästa trivsel! Givetvis kan vi ordna roliga aktiviteter och musik/DJ för att höja stämningen ytterligare.

Festpaket 825 kr/person inkl. moms

  • Välkomstskål, 3-rätters festmeny samt kaffe. Priset avser fest för minst 25 personer.

Vill ni fortsätta kvällen med dans ordnar vi det i våra lokaler i konferensdelen, lokalhyra fram till kl. 01.00.

 

Festförfrågan
 
Fest på Regissörsvillan

Ljuvligt bröllop i romantisk omgivning

Med en romantisk atmosfär, nära innerstaden men ändå lantligt och lugnt, står Regissörsvillan och väntar på ert bröllop. Varför inte vigas under Kastanjeträdet och utbringa brudskålen på vårt lilla torg? Under bröllopsmiddagen kan ni koppla bort all planering och njuta av er stora dag i gott sällskap med era nära och kära i en miljö med lång och fascinerande historia från filmens värld. Vår restaurang rymmer 42 personer. Vill ni ha dans efter middagen ordnar vi det i våra lokaler som är mitt emot.

Bröllopspaket från 1595 kr/pers om minst 25 personer.

Kontakta oss för mer information
Restaurang Regissörsvillan
Mingel & fest