Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Bröllop och Fest i Solna

Vi älskar fester på Regissörsvillan!

Det finns mycket som är värt att fira här i livet och Regissörsvillan erbjuder en härlig plats att fira, mysigt och avskilt och med en filmhistorisk miljö.

Sommarfest med företaget, födelsedagar, högtidsdagar, jubileumsfest, namngivningsfest, släktträffar, bröllop eller varför inte en god middag med bästa vännerna eller kollegorna. Här finns alla möjligheter att umgås och ha trevligt för en dag värt att minnas.

Fira er högtidsdag hos oss

Fira med era närmaste med god mat & dryck i vår mysiga restaurang. Är ni fler än 10 personer med minimidebitering kan ni ha restaurangen helt själva för en kväll. Vi tar emot upp till 40 personer.
Ni samlas kring en välkomstdryck innan vi serverar antingen en 3-rättersmiddag på säsongens råvaror eller en fräsch buffetallrik.

Vi utlovar en härlig festkväll i unik miljö!

Kontakta oss för offert!

Ljuvligt bröllop i romantisk omgivning

Med en romantisk atmosfär, nära innerstaden men ändå lantligt och lugnt, står Regissörsvillan och väntar på ert bröllop. Varför inte vigas under Kastanjeträdet och utbringa brudskålen på vårt lilla torg? Under bröllopsmiddagen kan ni koppla bort all planering och njuta av er stora dag i gott sällskap med nära och kära i en miljö med fascinerande historia från filmens värld.

Vi erbjuder en exklusiv miljö för det mindre bröllopet. 

Vill ni ha dans efter middagen finns möjlighet att fortsätta i restaurangen beroende på antalet eller i vår festlokal mittemot mot lokalhyra per timme.
Det mesta är möjligt för att fira er stora dag!

Bröllopspaket från 1725 kr/pers, för minst 20 personer, som inkluderar mat & dryck samt tillgång till restaurangen i 5 timmar, t.ex. kl.17.00-22.00. Lokalhyra tillkommer om man önskar ha vigsel hos oss, förlängd tid eller andra arrangemang. 

Vi skickar er gärna mera information om de olika bröllopspaketen vi erbjuder!

Bröllopsförfrågan

Fest på Regissörsvillan

Starta er fest med en välkomstskål tillsammans med snacks. För att sedan fortsätta med en god middag i vår restaurang som tar upp till 30 personer vid normala förhållanden. Vår mysiga och personliga atmosfär gör att ni kan njuta av en trevlig kväll. Det ingår dukning med linnedukar, servetter samt blommor.

Festpaket
Välkomstdrink med snacks
3-rättersmiddag baserad på säsongens råvaror & kaffe
895 kr/person
Övrig dryck tillkommer

Vill ni fortsätta kvällen med musik och dans kan man fortsätta festen i våra lokaler i konferensdelen som kan hyras fram till kl.01.00.

Vi hyr ej ut enbart lokal och man får inte ta med egen mat och dryck.

Kontakta oss för offert!