Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Bröllop och Fest i Solna

Vi älskar fester på Regissörsvillan!

Det finns mycket som är värt att fira här i livet och Regissörsvillan erbjuder en härlig plats att fira, mysigt och avskilt och med en filmhistorisk miljö. Sommarfest med företaget, födelsedagar, högtidsdagar, jubileumsfest, namngivningsfest, släktträffar, bröllop eller varför inte en god middag med bästa vännerna eller kollegorna. Här finns alla möjligheter att umgås och ha trevligt för en dag värt att minnas.

Boka Bergmans lounge

Snart står Bergmans lounge klar! En flexibel lounge som kan användas dagkonferensen och för avslutande mingel med tilltugg och dryck. Eller som ett kvällsarrangemang med kollegor eller vänner. Här får man vara helt avskilt och med gott om utrymme.

Ett stort sällskapsrum på 45 kvm med soffor, fotöljer & bord, ett stort bord samt kyl/bar. Full teknisk utrustning. Intill finns ett loungekök samt 2 toaletter. 

Passar sällskap 10-25 personer, beroende på syftet med dagen/kvällen.

Kontakta oss för mera information!

Förfrågan Bergman

Ljuvligt bröllop i romantisk omgivning

Med en romantisk atmosfär, nära innerstaden men ändå lantligt och lugnt, står Regissörsvillan och väntar på ert bröllop. Varför inte vigas under Kastanjeträdet och utbringa brudskålen på vårt lilla torg? Under bröllopsmiddagen kan ni koppla bort all planering och njuta av er stora dag i gott sällskap med nära och kära i en miljö med fascinerande historia från filmens värld. Vår restaurang rymmer 42 personer. 

Vill ni ha dans efter middagen finns festlokal att hyra mittemot.

Bröllopspaket från 1635 kr/pers för minst 25 personer, där man har tillgång till restaurangen från kl.17. Lokalhyra tillkommer om man önskar ha vigsel hos oss eller förlängd tid. 

Kontakta oss för mer information
 

Fest & kickoff

Starta er afton en välkomstskål tillsammans med snacks. För att sedan fortsätta med en god middag i vår restaurang som tar upp till 42 personer. Vår mysiga och personliga atmosfär gör att ni kan njuta av en trevlig kväll. Det ingår dukning med linnedukar och servetter.

 Givetvis kan vi ordna roliga aktiviteter och musik/DJ för att höja stämningen ytterligare.

Vill ni fortsätta kvällen med musik och dans kan man fortsätta festen i våra lokaler i konferensdelen som kan hyras fram till kl.01.00.

Festpaket 795 kr/person
Välkomstskål med snacks, 3-rättersmiddag samt kaffe.
Övrig dryck tillkommer. 

Vi hyr ej ut enbart lokal och man får inte ta med egen mat och dryck.

Festförfrågan