Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1
08-444 66 60

Bröllop och Fest i Solna

Vi älskar fester på Regissörsvillan!

Det finns mycket som är värt att fira här i livet och Regissörsvillan erbjuder en härlig plats att fira, mysigt och avskilt och med en filmhistorisk miljö.

 Sommarfest, födelsedagar, högtidsdagar, jubileum, släktträffar, bröllopsdagar eller varför inte en god middag med bästa vännerna.

 

Fest

Starta er afton under kastanjen på vår härliga uteservering med ett glas bubbel och för att sedan fortsätta med middag i vår fina restaurang. För större sällskap från 45 personer förvandlar vi möteslokalerna till en festplats där ni serveras god plockmat på buffé. Gästerna samlas på våra olika ytor och rum i det gamla filmlaboratoriet och här möblerar vi både med ståbord, sittplatser – lite blandat för bästa trivsel!

Mingel och middagspaket från 695 kr/pers. Kontakta oss för festmeny. Det är inte möjligt att ta med egen mat och dryck.

Givetvis kan vi ordna roliga aktiviteter och musik/DJ för att höja stämningen ytterligare.

Offertförfrågan
 

Ljuvligt bröllop i romantisk omgivning

Med en romantisk atmosfär, nära innerstaden men ändå lantligt och lugnt, står Regissörsvillan och väntar på ert bröllop. Varför inte vigas under Kastanjeträdet och utbringa brudskålen på vårt lilla torg? Under bröllopsmiddagen kan ni koppla bort all planering och njuta av er stora dag i gott sällskap med era nära och kära i en miljö med lång och fascinerande historia från filmens värld. Bröllopspaket från 1595 kr/pers.

Kontakta oss för mer info