Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Konferens Stockholm

 
Konferenslokal
Utbildningslokal
Styrelsemöte
Aktiviteter

Möteslokaler nära Stockholm

Regissörsvillan Konferens & Restaurang ligger i en lummig filmhistorisk miljö i Filmstaden i Solna, norr om Stockholm, tio minuter från Stockholm City, nära till Arenastaden och Solna Business Park. Vår atmosfär präglas av Filmstaden och dess historia och våra möteslokaler är döpta efter kända personer som verkat här - Garbo, Bergman och Poppe, där var och en har sin inriktning.

Vi serverar frukost och lunch med fräscha råvaror med mycket grönt på tallriken samt eftermidagsfika med både hembakat och goda ostar. Viktigt att måltiderna ger energi och en bra matupplevelse.  Vi väljer klimatsmart mat, med närproducerat och ekologiskt så långt det går. 

Dessutom levererar vi personlig service för att göra er dagkonferens både effektiv och trivsam, och inte minst finns avskildheten från stadens brus. Här ges möjlighet till inspirerande möten som ger resultat för er konferensdag.

Våra konferenslokaler är rymliga, full tekniskt utrustade med internet via fiber och flexibla för såväl ledningsgruppen som kickoffen. Lokalerna passar bra för utbildningar på flera dagar, halvdagskonferens eller kanske ett frukostmöte med din projektgrupp. Byt kontor för en dag, miljöombyte ger ny energi och ökad kreativitet.

Självklart skräddarsyr vi din konferens utifrån dina behov. Vi kan även ordna aktiviteter som exempelvis guidat tur, föreläsning, matlagning, allt beroende på vad syftet är med ert möte. Våra konferenspriser baseras på tillgång och efterfrågan och beroende på veckodag samt månad.

Boka din nästa konferens på Regissörsvillan!

Offertförfrågan

Konferensavdelningen stängd 18 juni-19 augusti

Boka gärna in höstens möte redan nu!

Konferensförfrågan
Lunch i restaurang

Trygga möten

Vi är måna om att våra gäster skall känna sig trygga att kunna mötas hos oss även under nuvarande situation. Vi har nu vidtagit ytterligare åtgärder;

  • Vi har minskat antalet deltagare vi kan ta emot
  • Konferenslokalen möbleras luftigt med social distansering 
  • Man har sitt ett eget kök för fika och kaffepauser
  • Egen lunchtid i restaurangen, där vi även där dukar glest
  • Enbart bordsservering
  • Strikta rutiner om hygien som följs nogsamt samt extra städning genomförs
  • Handsprit finns tillgängligt i både konferens och restaurang

Gästerna har även ett ansvar att hålla distans och följa rekommendationer gällande smittspridning 

 

 

 

 

 

 

 

Avskild möteslokal

Boka Garbo och få exklusivitet att ha en egen konferensdel samt även ensamma vid lunch i restaurangen.

Här kan du samla kollegorna för ert avdelningsmöte, ledningsmötet eller utbildningsdag. En ljus och mysig lokal med lugnet utanför.
Starta dagen tillsammans med frukost i hemtrevliga bondköket som blir en inspirerande början.

I Garbo finns takmonterad LCD-projektor, gratis WIFI, ljudanläggning, glasskrivtavla över en hel vägg samt ytterligare en på en sidovägg. Block, pennor samt övriga kontorstillbehör ingår i konferenspaketet.

Läs mera

Utbildningslokal i unik miljö

Bergman passar utmärkt som utbildningslokal. Intill lokalen finns mysiga loungeköket som även kan användas för grupparbete.

I lokalen finns takmonterad LCD-projektor, clickshare, ljudanläggning, whiteboard 4×2 meter samt 2 blädderblockställ. Lokalen möbleras i skolsittning för upp till 30 personer.
I den totala ytan – 85 kvm – ingår lokal med loungekök, själva möteslokalen är på 55 kvm, samt 2 toaletter finns intill. 

Läs mera

Priser

Konferenslokal

Utrustad med takprojektor, TV i Poppe, whiteboard, blädderblock, ljud & gratis WIFI. Borden dukas med block, pennor, godis och mineralvatten.

Lokalhyra kl. 08.00 - 17.00. Våra konferenspriser baseras på tillgång/efterfrågan och beroende på vilken veckodag samt månad.

Måltider heldag

  • Frukostfika med kaffe/te, juicer, torkad frukt samt smörgås.
  • Lunch med förrättssallad och serverad varmrätt, nybakat bröd, mineralvatten samt kaffe/te.
  • Eftermiddagsfika med kaffe/te serveras med hembakat kaffebröd, något salt tilltugg samt uppfriskande dryck.

 

Kontakta oss för offert
 

Våra konferenslokaler

Aktiviteter

Ett urval av de aktiviteter vi kan erbjuda. Ett avbrott under dagen med en aktivitet ger ny energi.
Kontakta oss för fler förslag, vi kan ordna det mesta!

 
Regissörsvillan

Hyr Regissörsvillan

En mötesplats för speciella tillfällen! Vi erbjuder exklusiv ensamrätt till vår avskilda och fina anläggning med en restaurang och konferenslokaler för grupper på minimum 25 personer. En perfekt mötesplats för företagsevent, kickoff, fest eller middag. Festpaket från 825 kr/person

Gör en förfrågan
 
Fest på Regissörsvillan