Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Restaurang i Solna

 
Middag
Tapaskväll

Restaurangen

Njut av en god middag tillsammans!

Man får ha restaurangen helt själv för firande av högtidsdag eller samla sin familj eller kollegor för en trevlig kväll, om man är minst 10 personer eller med en minimidebitering.

Middagsförfrågan

Öppet

Tisdag-torsdag har vi öppet för sällskap om minst 10 personer eller med
minimidebitering.

Fredagar har vi norrländsk tapaskväll.

Lördagar med 3-rättersmiddag kan bokas för sällskap om minst 10 personer med minimidebitering.
Läs mera

Covid -19

Vår prioritering är gästens och personalens hälsa och mående.
Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten för att undvika smittspridning. Samt uppmanar våra gäster att stanna hemma vid symptom och önskan att vara fullt vaccinerad vid besök hos oss.  

Läs mera om rutiner för Covid-19

Restaurang i Filmstaden

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong med en inspiration av det norrländska köket. Ett bra hantverk och kvalité på råvaror är av stor vikt för oss. Inte minst för miljön. Hos oss äter man en god middag i en unik omgivning.

Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll. Restaurangen är mysig och ger en varm och välkomnande känsla, den som en gång var arbetsplatsen för regissörerna under Filmstadens storhetstid. Vår restaurang har plats för 36 personer vid ordinarie förhållanden.

 

Boka in middag med nära och kära

Samlas i en mysig miljö runt en middag där vi möblerar luftigt. Ät och drick gott tillsammans!

Är ni ett större sällskap kan ni ha restaurangen helt för er själva och där vi erbjuder 3-rättersmiddag på säsongens råvaror för 660 kr.