Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Restaurang i Solna

 
Middag
Meny

Premiär för parisarkväll tisdag 26 januari

Vi serverar en 90 grams parisare på klassiskt vis med bröd, ketchup, senap & bostongurka för 89 kr. Precis som man gör i Norrland! En god öl till från Pite Bryggeri funkar perfekt.

Begränsat antal platser samt max 4 personer vid varje bord.

Boka bord

Restaurangen

Vi kommer att ha öppet för förbokade sällskap om minst 8 personer på vardagar, vissa temakvällar som paltkväll samt middag varannan lördag med start 16 januari(just nu pausad pga alkoholrestriktioner)

Läs mera om lördagsmiddag

Middagsförfrågan sällskap

Restaurang i Filmstaden

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong med en inspiration av det norrländska köket. Ett bra hantverk och kvalité på råvaror är av stor vikt för oss. Inte minst för miljön.

Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll. Restaurangen är mysig och ger en varm och välkomnande känsla, den som en gång var arbetsplatsen för regissörerna under Filmstadens storhetstid. Vår restaurang har plats för 40 personer.

 

Boka in vinterns middag med nära och kära

Samlas i en mysig miljö runt en middag där vi möblerar luftigt. Ät och drick gott tillsammans!

Är ni ett större sällskap kan ni ha restaurangen helt för er själva och där vi erbjuder 3-rättersmiddag på säsongens råvaror för 640 kr.

Middagsförfrågan
 

God mat i mysig miljö