MIDDAGSMENY feb-mar
Gäller för bokade sällskap
(fredagar = temakvällar och då gäller annan meny)
Förrätt
Gravad rentartar , granskott, lingon, fönsterlav och betor
Vegetariskt alternativ
Semitorkad & marinerad rödbetstartar, granskott, lingon, fönsterlav & betor
Varmrätt
Skreitorsk
champagnesås på Villans egna fiskfond, ärtor och persiljerotspuré
eller
Säsongens fågel
örtmarinerad, confiterad i ankfett, persiljerotspuré & apelsinsås
Vegetariskt alternativ
Inlagda kronärtskockor & karamelliserad gul lök, ärtor, persiljerotspuré
Dessert
Kolabakade äppelskivor, rostad vit choklad. kastanj & hjortron
Meny 775 kronor
Beställ kanapéer och en välkomstdrink till er ankomst - prata med oss, eller maila, för beställning inför er middag