Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1
08-444 66 60

Lediga jobb

 
Aktuellt
Lediga jobb

Konferensvärdinna

Vi söker dig som brinner för konferenser och gästupplevelser!

Vi finns beläget i Filmstaden Solna och erbjuder konferens och matupplevelser med en atmosfär av svensk filmhistoria. I gamla Regissörspaviljongen, som nu är vår restaurang, hade filmregissörerna sina arbetsrum och i konferensdelen fanns gamla filmlaboriatoriet. Gästerna som kommer till oss uppskattar den avskilda och unika miljö vi har, tillsammans med vår fina service och välrenommerade mat. Vi har två år i rad prisats som bästa dagkonferensanläggning av SSQ Awards och är topp 3 vid halvårsresultatet 2018. Vår konferensavdelning levererar personlig service, med avskildhet från stadens brus och vår mysiga miljö gör mötet effektivt.

Du ska ställa iordning för frukost och möta våra konferensgäster när de anländer, sedan ställa i ordning för lunch samt eftermiddagsfika, helt enkelt ta hand om våra gäster under dagkonferensen och vara behjälplig för dem. Vid behov skall du även svara på förfrågningar och boka samt göra avstämningar.  

Vi är ett litet ställe så du ska vara flexibel och ha gästens bästa i fokus för hela anläggningen, och självklart viljan att bidra till en härlig stämning. 

  • Har jobbat med liknande innan 
  • Van att jobba självständigt
  • Mån om att hålla en hög servicenivå
  • Ordningsam och strukturerad
  • Gillar att pyssla om vår anläggning
  • Viss vana av servering

Huvudsak dagtid men servering kvällstid kan förekomma när vi har konferensmiddagar. Tjänsten är på 75 %, kan dock diskuteras.

Känner du att du vill bli en av oss?
Maila då din CV samt personliga brev senast 18 december till susanne@regissorsvillan.se