Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1
08-444 66 60

Lediga jobb

 
Aktuellt
Lediga jobb

Souschef konferens

Vi söker nu en souschef som skall ansvara för konferensgästernas upplevelse under främst dagtid, med allt från frukost, fika & lunch samt även ibland konferensmiddagar, och brinner för att få gästerna nöjda! 

Vi finns beläget i Filmstaden Solna och erbjuder konferens och matupplevelser med en atmosfär av svensk filmhistoria. I gamla Regissörspaviljongen, som nu är vår restaurang, hade filmregissörerna sina arbetsrum och i konferensdelen fanns gamla filmlaboriatoriet. Gästerna som kommer till oss uppskattar den avskilda och unika miljö vi har, tillsammans med vår fina service och välrenommerade mat. Vi har två år i rad prisats som bästa dagkonferensanläggning av SSQ Awards och är topp 3 vid halvårsresultatet 2018.

Här serverar vi allt från konferenslunch till bröllopsmiddagar där vi lagar maten från grunden och använder i så stor utsträckning som möjligt lokala råvaror. Vår mat beskriver vi som välsmakande med spännande smaker. 

Vi är ett litet ställe så du ska vara flexibel och ha gästens bästa i fokus för hela anläggningen, och självklart viljan att bidra till en härlig stämning. Du ska trivas att vara ute i matsalen bland gästerna och både presentera och ibland servera maten.

Egenskaper
Stor passion för mat och dryck
Van att jobba självständigt
En teamplayer
Ha ett kreativt sinne och nyfiken på att lära sig nya saker
Mån om att hålla en hög kvalité på det som serveras

Bakgrund
Kockutbildning och god kunskap om matlagning
Minst 3 års erfarenhet som kock eller souschef
Gärna jobbat med inköp och menyskapande

Känner du att du vill bli en av oss?
Maila då din CV samt personliga brev till susanne@regissorsvillan.se
Vi behöver just dig så snart som möjligt!