Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Restaurang i Filmstaden Solna

 
Lunch
Middag
Avhämtning
Påsk

Boka middag med exklusivitet

Tänk att få ha hela Regissörsvillan ensamma för en kväll!

Är ni fler än 10 personer och bokar 3-rättersmiddag får ni under vardagar disponera restaurangen helt själva, det ryms 40 personer. Det gäller för nybokningar i april och maj

Middagsförfrågan

Middag

Vi erbjuder en välkomponerad middagsmeny på 3 rätter för 640 kr/person. Specialpris under april, 495 kr/person!

Samla kunder eller kollegor runt en mat- och dryckupplevelse i vår mysiga och avskilda miljö, starta gärna kvällen med en fördrink på vår uteservering. Är ni fler än 25 personer få ni ha restaurangen helt för er själva!

Se vårt akuella erbjudande intill!

Se meny

 

 

Lunch i Solna

Affärsluncher på Regissörsvillan. Perfekt plats att ta med sina kunder, kollegor eller vänner på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 325 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan.

Boka bord

Filmstaden fyller 100 år

Vår restaurang byggdes 1920 och användes som arbetsrum under Filmstadens era. Det firas med en jubileumsvecka 21-26 april.

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong och präglas av norrländska råvaror och smaker. Vi har många små producenter där hantverket likväl som kvaliten är av högsta vikt, och råvaror som är bra för klimatet.

Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll. Restaurangen är mysig och ger en varm och välkomnande känsla, den som en gång var arbetsplatsen för Ingemar Bergman under Filmstadens storhetstid. Vår restaurang har plats för 42 personer.

Vi har normalt öppet för affärslunch tisdag-fredag, som kan bokas online. Middag kan förbokas för företag eller privata sällskap för minst 8 personer kvällstid tisdag - fredag, är ni färre, kontakta oss om vi kan ta emot er.