Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Restaurang i Filmstaden Solna

 
Lunch
Middag
Fredagar på Villan
Lördagsmiddag

Norrlandsinspirerad meny - nästa tillfälle 29 februari

Regissörsvillan tar nu en bit norrländsk matkultur till Solna! Avnjut en trevlig middag på lördagar med en garanterad smakupplevelse.

Middagen består av sju serveringar baserat på Norrlands delikatesser från skog och sjö, tolkade på vårt vis. Råvarorna lagas med ett gediget hantverk av kockarna och varierar efter säsong och tillgång. Vi vill överraska därför lämnas inte menyn ut innan, en helt vegetarisk meny kan inte erbjudas.

895 kr/person, passande dryckespaket för 675 kr. Som gäst är man välkommen till bords klockan 18.30. 

Varmt välkomna till en härlig lördagskväll!

 

Boka bord lördag

Filmstaden fyller 100 år

Vår restaurang byggdes 1920 och användes som arbetsrum under Filmstadens era. Det firas med en jubileumsvecka 21-26 april.

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong och präglas av norrländska råvaror och smaker. Vi har många små producenter där hantverket likväl som kvaliten är av högsta vikt, och råvaror som är bra för klimatet.

Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll. Restaurangen är mysig och ger en varm och välkomnande känsla, den som en gång var arbetsplatsen för Ingemar Bergman under Filmstadens storhetstid. Vår restaurang har plats för 42 personer.

Vi har normalt öppet för affärslunch tisdag-fredag, som kan bokas online. Middag kan förbokas för företag eller privata sällskap för minst 8 personer kvällstid tisdag - fredag, är ni färre, kontakta oss om vi kan ta emot er.

Middag

Vi erbjuder en välkomponerad middagsmeny på 3 rätter för 640 kr/person.

Samla kunder eller kollegor runt en mat- och dryckupplevelse i vår mysiga och avskilda miljö, starta gärna kvällen med en fördrink på vår uteservering. Är ni fler än 25 personer få ni ha restaurangen helt för er själva!

Middag kan bokas tisdag - fredag. Vi ser att ni är 8 personer eller fler. 

Se meny

Lunch I Solna

Affärsluncher på Regissörsvillan. Perfekt plats att ta med sina kunder, kollegor eller vänner på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 325 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan.

Boka bord

Filmstaden 100 år

Anslut till vårt nyhetsbrev för att få inbjudan till vad som händer under jubileumsveckan 21-26 april.