Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Restaurang i Filmstaden Solna

 
Lunch
Middag

Restaurangen stängt 18 juni-19 augusti

Boka gärna in hösten middag eller fest redan nu. Vi ordnar bra arrangemang med möblering och servering för att gästerna skall känna sig trygga. 

Middagsförfrågan

Filmstaden

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong med en bas av norrländska smaker. Ett bra hantverk och kvalité på råvaror är av stor vikt för oss. Inte minst för miljön.

Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll. Restaurangen är mysig och ger en varm och välkomnande känsla, den som en gång var arbetsplatsen för Ingemar Bergman under Filmstadens storhetstid. Vår restaurang har plats för 42 personer.

Middag kan förbokas för företag eller privata sällskap för minst 10 personer kvällstid tisdag - fredag, är ni färre, kontakta oss om vi kan ta emot er. Öppnar återigen 19 augusti

Lunch i Solna

Affärsluncher återkommer efter sommaren.

Affärsluncher på Regissörsvillan. Perfekt plats att ta med sina kunder, kollegor eller vänner på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 325 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan. 

Boka bord

God mat i mysig miljö