Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Restaurang i Filmstaden Solna

 
Affärslunch
Middag
Mingelkväll
Semesterspecial
 

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong och med inspiration av världens alla hörn för att ge en härlig smakupplevelse. Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll. Restaurangen är mysig och ger en varm och välkomnande känsla, den som en gång var arbetsplatsen för Ingemar Bergman under Filmstadens storhetstid. Vår restaurang har plats för 42 personer.

Vi har normalt öppet för affärslunch som kan bokas via boka bord samt middag för företag eller privata sällskap för minst 10 personer kvällstid tisdag - lördag som förbokas. Kontakta oss för mera information.

Prisfrågan
 

Välkommen till bords

Stor vikt läggs vid måltiden för att ge dig en njutbar helhetsupplevelse serverat med personlig service i vår trivsamma restaurang, som rymmer upp till 42 gäster.
Det är en självklarhet för oss att använda lokala och ekologiska producenter. Här lagar vi allt från grunden och bakar vårt bröd själv. Vi serverar vår mat al'a minute för du skall få en utmärkt smakupplevelse, oavsett lunch eller middag.

Drycker väljer vi med största omsorg och genom våra dryckeslistor och vår kunniga personal avspeglar vi samma höga kvalitet du möter i köket. Vårt dryckesutbud är varierat, allt från ölproducenter i närområdet till ekologiska och biodynamiska viner. Kontakta oss gärna för aktuell vinlista.

Vår restaurang är välrenommerad och finns med i White Guide 2018.

Lunch Regissörsvillan

Affärslunch

Affärsluncher på Regissörsvillan. Perfekt plats att ta med sina kunder eller kollegor på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 295 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan.

Boka bord

Middag

Vi erbjuder en välkomponerad middagsmeny på 3 rätter för 625 kr/person baserad på säsongens råvaror, önskar ni ha fler rätter på menyn ordnar vi självfallet det.

Samla kunder eller kollegor runt en mat- och dryckupplevelse i vår mysiga och avskilda miljö, starta gärna kvällen med en fördrink på vår uteservering. Är ni fler än 25 personer få ni ha restaurangen helt för er själva!

Affärsmiddag kan bokas tisdag - lördag. Vi ser att ni är 10 personer eller fler.  

Aktuell Meny

Förfrågan