Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Restaurang i Filmstaden Solna

 
Lunch
Middag
Uteservering

Boka middag med exklusivitet

Tänk att få ha hela Regissörsvillan ensamma för en kväll!

Är ni fler än 10 personer och bokar 3-rättersmiddag för 595 kr får ni under vardagar disponera restaurangen helt själva. Vi möblerar glest mellan gästerna för att man skall känna sig trygg.

Det gäller för nybokningar i maj/juni.

Middagsförfrågan

Lunch & Take Away fredagar

Ät lunch hos oss eller ta med, gott och smidigt!

Beställ avhämtning

Lunch i Solna

Affärsluncher återkommer längre fram.

Affärsluncher på Regissörsvillan. Perfekt plats att ta med sina kunder, kollegor eller vänner på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 325 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan. 

Boka bord

Filmstaden

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong och präglas av norrländska råvaror och smaker. Vi har många små producenter där hantverket likväl som kvaliten är av högsta vikt, och råvaror som är bra för klimatet.

Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll. Restaurangen är mysig och ger en varm och välkomnande känsla, den som en gång var arbetsplatsen för Ingemar Bergman under Filmstadens storhetstid. Vår restaurang har plats för 42 personer.

Vi har normalt öppet för lunch/takeaway onsdag-fredag, som kan bokas online. Middag kan förbokas för företag eller privata sällskap för minst 8 personer kvällstid tisdag - fredag, är ni färre, kontakta oss om vi kan ta emot er.