Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Restaurang i Filmstaden Solna

 
Affärslunch
Middag
Mingelkväll
 

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong och med inspiration av världens alla hörn för att ge en härlig smakupplevelse. Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll. Restaurangen är mysig och ger en varm och välkomnande känsla, den som en gång var arbetsplatsen för Ingemar Bergman under Filmstadens storhetstid. 

Vi har normalt öppet för affärslunch och affärsmiddag eller privata sällskap för minst 10 personer tisdag - lördag som förbokas.

Vår populära fredagsfeeling har premiär fredag 26 april, där vi serverar smårätter tex. karamelliserad lax eller en god ost, och såklart bra pris på kvällens vin/öl. 

Boka bord
 

Välkommen till bords

Stor vikt läggs vid måltiden för att ge dig en njutbar helhetsupplevelse serverat med personlig service i vår trivsamma restaurang, som rymmer upp till 45 gäster.
Det är en självklarhet för oss att använda lokala och ekologiska producenter. Här lagar vi allt från grunden och bakar vårt bröd själv. Vi serverar vår mat al'a minute för du skall få en utmärkt smakupplevelse, oavsett lunch eller middag.

Drycker väljer vi med största omsorg och genom våra dryckeslistor och vår kunniga personal avspeglar vi samma höga kvalitet du möter i köket. Vårt dryckesutbud är varierat, allt från ölproducenter i närområdet till ekologiska och biodynamiska viner. Kontakta oss gärna för aktuell vinlista.

Vår restaurang är välrenommerad och finns med i White Guide 2018.

Affärslunch

Affärsluncher på Regissörsvillan. Perfekt plats att ta med sina kunder eller kollegor på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 295 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan.

Boka bord

Affärsmiddag

Vi erbjuder en välkomponerad middagsmeny för 625 kr/person där man inleder med tilltugg för att sedan avnjuta 3 rätter baserad på säsongens råvaror. Samla kunder eller kollegor runt en mat- och dryckupplevelse i vår mysiga och avskilda miljö. 

Affärsmiddag kan bokas tisdag - lördag. Vi ser att ni är 10 personer eller fler.  

Aktuell Meny

Förfrågan