Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1
08-444 66 60

Restaurang i Filmstaden Solna

 
Affärslunch
Affärsmiddag
Julen på RV
Mingelkväll
 

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong och med inspiration av världens alla hörn för att ge en härlig smakupplevelse. Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll.

Vi har öppet för affärslunch och affärsmiddag tisdag-fredag som förbokas samt A'la cartemiddag på fredag och lördag enligt ordinarie öppettider. Under december serveras vår julinspirerade meny.

 Julen på RV

Boka bord
 

Välkommen till bords

Stor vikt läggs vid måltiden för att ge dig en njutbar helhetsupplevelse serverat med personlig service i vår trivsamma restaurang, som rymmer upp till 45 gäster.
Det är en självklarhet för oss att använda lokala och ekologiska producenter. Här lagar vi allt från grunden och bakar vårt bröd själv. Vi serverar vår mat al'a minute för du skall få en utmärkt smakupplevelse.

Drycker väljer vi med största omsorg och genom våra dryckeslistor och vår kunniga personal avspeglar vi samma höga kvalitet du möter i köket. Vårt dryckesutbud är varierat, allt från ölproducenter i närområdet till ekologiska och biodynamiska viner. Kontakta oss gärna för aktuell vinlista.

Vår restaurang är välrenommerad och finns med i White Guide 2018.

Affärslunch

Nu serverar vi affärsluncher. Perfekt plats att ta med sina kunder eller kollegor på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 295 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan.

Boka bord
 

Affärsmiddag

Vi erbjuder en välkomponerad middagsmeny för 595 kr/person där man inleder med tilltugg för att sedan avnjuta 3 rätter baserad på säsongens råvaror. Samla kunder eller kollegor runt en mat- och dryckupplevelse i vår mysiga och avskilda miljö. 

Affärsmiddag kan bokas tisdag - fredag fram till 29 november, sedan börjar vår julmeny. Vi ser gärna att ni är 10 personer eller fler.  

Förfrågan
 

Julen på RV

Snart stundar julen och på Regissörsvillan firar vi den med en underbar julinspirerad 4- eller 7-rätters meny med klassiska smaker tillagad på vårt vis. Vi serverar julmenyn onsdag – lördag från 1 december till 22 december.

Läs mer