Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Restaurang i Filmstaden Solna

 
Lunch
Middag
Allahjärtansdag
Fredagar på Villan
Lördagsmiddag

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong och präglas av norrländska råvaror och smaker. Vi har många små producenter där hantverket likväl som kvaliten är av högsta vikt, och råvaror som är bra för klimatet.

Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll. Restaurangen är mysig och ger en varm och välkomnande känsla, den som en gång var arbetsplatsen för Ingemar Bergman under Filmstadens storhetstid. Vår restaurang har plats för 42 personer.

Vi har normalt öppet för affärslunch, som kan bokas online, samt middag för företag eller privata sällskap för minst 8 personer kvällstid tisdag - fredag, som förbokas. Lördagar erbjuds en norrländsk smakupplevelse på 7 rätter som kan bokas online, med start 1 februari.

Kontakta oss gärna för mera information.

Förfrågan Middag

Middag

Vi erbjuder en välkomponerad middagsmeny på 3 rätter för 640 kr/person.

Samla kunder eller kollegor runt en mat- och dryckupplevelse i vår mysiga och avskilda miljö, starta gärna kvällen med en fördrink på vår uteservering. Är ni fler än 25 personer få ni ha restaurangen helt för er själva!

Middag kan bokas tisdag - fredag. Vi ser att ni är 8 personer eller fler. Med en meny som präglas av norrländska delikatesser och säsongens råvaror. 

Meny

Lunch I Solna

Affärsluncher på Regissörsvillan. Perfekt plats att ta med sina kunder, kollegor eller vänner på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 325 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan.

Boka bord

Norrlandsinspirerad meny

Regissörsvillan tar nu en bit norrländsk matkultur till Solna! Avnjut en trevlig middag på lördagar med en garanterad smakupplevelse.

Middagen består av sju serveringar baserat på Norrlands delikatesser som tolkas på vårt vis. Råvarorna lagas med ett gediget hantverk av kockarna och varierar efter säsong och tillgång. Vi vill överraska därför lämnas inte menyn ut innan, en helt vegetarisk meny kan inte erbjudas.

895 kr/person, passande dryckespaket för 675 kr. Som gäst är man välkommen till bords klockan 18.30. Vi startar igång 1 februari.

Varmt välkomna till en härlig lördagskväll!

Boka bord lördagar

Välkommen till bords

Stor vikt läggs vid måltiden för att ge dig en njutbar helhetsupplevelse serverat med personlig service i vår trivsamma restaurang, som rymmer upp till 42 gäster.
Det är en självklarhet för oss att använda lokala och ekologiska producenter. Här lagar vi allt från grunden och bakar vårt bröd själv. Vi serverar vår mat al'a minute för du skall få en utmärkt smakupplevelse, oavsett lunch eller middag.

Drycker väljer vi med största omsorg och genom våra dryckeslistor och vår kunniga personal avspeglar vi samma höga kvalitet du möter i köket. Vårt dryckesutbud är varierat, allt från ölproducenter i närområdet till ekologiska och viner. Kontakta oss gärna för aktuell vinlista.