Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1
08-444 66 60

Restaurang i Filmstaden Solna

 
Affärslunch
Affärsmiddag
Julen på RV
Mingelkväll

Dagkonferens

Regissörsvillan Konferens & Restaurang ligger i en lummig filmhistorisk miljö i Filmstaden i Solna, knappa tio minuter från Stockholm City, gångavstånd till Arenastaden och endast 15 minuter från Bromma flygplats. Vi serverar goda måltider och levererar personlig service för att göra er dagkonferens både effektiv och trivsam, och inte minst finns avskildheten från stadens brus. Här ges möjlighet till inspirerande möten som ger resultat för er konferensdag.

Våra konferenslokaler är rymliga, full tekniskt utrustade och flexibla för såväl ledningsgruppen som kickoffen. Lokalerna passar bra för utbildningar på flera dagar, konferera en halvdag eller kanske ett frukostmöte med din projektgrupp. Byt kontor för en dag, miljöombyte ger ny energi!

Vi erbjuder konferenspaket där allting ingår så din konferens blir smidig. Vi kan även ordna aktiviteter som exempelvis teambuildning, guidat tur, föreläsning, allt beroende på vad syftet är med mötet. Självklart skräddarsyr vi din konferens utifrån dina behov.

Offertförfrågan
 

Filmstaden Solna,
Ingmar Bergmans torg 1 (karta)
169 40 SOLNA
Telefon: 08-444 66 60
info@regissorsvillan.se

Vi älskar fester på Regissörsvillan!

Det finns mycket som är värt att fira här i livet och Regissörsvillan erbjuder en härlig plats att fira, mysigt och avskilt och med en filmhistorisk miljö.

 Sommarfest, födelsedagar, högtidsdagar, jubileum, släktträffar, bröllopsdagar eller varför inte en god middag med bästa vännerna.

 
 

Prisbelönt dagkonferens

Prisad för bästa dagkonferensanläggning 2017 i gästbemötande och service  av SSQ Award , för andra året i rad. Top 3 vid halvårsresultatet 2018.

Restaurangen serverar välsmakande mat efter säsong och med inspiration av världens alla hörn för att ge en härlig smakupplevelse. Vi väljer drycker med största omsorg som passar till måltiden och vår personal ser till att ni får en angenäm kväll.

Vi har öppet för affärslunch och affärsmiddag tisdag-fredag som förbokas samt A'la cartemiddag på fredag och lördag enligt ordinarie öppettider. Under december serveras vår julinspirerade meny.

 Julen på RV

Boka bord
 
 

Historien om Regissörsvillan

I gamla Regissörspaviljongen, som nu är vår restaurang, hade filmregissörerna sina arbetsrum, det fanns även möjlighet till enskilda repetitioner. I Laboratoriehuset, vår konferensavdelning, framkallades och kopierades all film man spelade in på 1900-talet. Byggnaden uppfördes brand- och explosionssäkert eftersom dåtidens filmmaterial var mycket brandfarligt och högexplosivt. Under en arbetsdag kunde man bearbeta ca 25 000 meter film och härifrån distribuerades all film till biografer runtom i Sverige.

Kontakta oss

Perfekt aktivitet att avsluta konferensen med eller varför inte starta med en vinsmakning innan middagen, en garanterad stämningshöjare. Kombinera med goda svenska ostar och charktallrik.

Hej. Introtext här

 

Hitta hit

Med bil
Filmstadens adress är Råsundavägen 150, sväng in på Greta Garbos väg och in i Filmstaden så har du Ingmar Bergmans torg till vänster.
Parkering finns både inne i Filmstaden och utanför längs Råsundavägen. 

T-bana
Åk tunnelbanans blå linje mot Akalla och gå av på station Näckrosen, uppgång Filmstaden. Efter spärrarna tar du trappan till höger om kiosken, sedan har du ca 75 m till Regissörsvillan

Buss
Med buss 515 från Odenplan eller Sundbybergs station – gå av vid hållplats Näckrosen. Busshållplatsen ligger ca 75 meter från Regissörsvillan, strax utanför Filmstadens grindar.

Tvärbana och pendeltåg
Närmaste pendeltågstation och tvärbana är Solna, där du fortsätter med t-bana eller buss.

Hitta hit med SL

Öppettider

Dagkonferens / arrangemang / event:
Måndag – Söndag

Restaurang: 

Affärslunch tisdag - fredag kl.11.30-14.00. Förbokas.

Julmeny 1 december - 20 december onsdag - lördag.

Telefonbokning för konferens samt grupper i restaurangen har öppet vardagar kl. 09.00-16.00, nås på 08 – 444 66 60. Vi svarar alltid på info@regissorsvillan.se

 

Restaurangen serverar välsmakande mat och goda drycker. Maten beskriver vi som svensk crossover efter säsong med influens av världen. Vi lagar maten från grunden och allt serveras al'a minute. Allt bröd bakar vi själva och väljer ekologiska råvaror så långt som möjligt.

Miljön hos oss är öppen och välkomnande och vi är måna om att matupplevelsen blir till den allra bästa.

 

Våra konferensrum

Välkommen till bords

Stor vikt läggs vid måltiden för att ge dig en njutbar helhetsupplevelse serverat med personlig service i vår trivsamma restaurang, som rymmer upp till 45 gäster.
Det är en självklarhet för oss att använda lokala och ekologiska producenter. Här lagar vi allt från grunden och bakar vårt bröd själv. Vi serverar vår mat al'a minute för du skall få en utmärkt smakupplevelse.

Drycker väljer vi med största omsorg och genom våra dryckeslistor och vår kunniga personal avspeglar vi samma höga kvalitet du möter i köket. Vårt dryckesutbud är varierat, allt från ölproducenter i närområdet till ekologiska och biodynamiska viner. Kontakta oss gärna för aktuell vinlista.

Vår restaurang är välrenommerad och finns med i White Guide 2018.

Fest

Starta er afton under kastanjen på vår härliga uteservering med ett glas bubbel och för att sedan fortsätta med middag i vår fina restaurang. För större sällskap från 45 personer förvandlar vi möteslokalerna till en festplats där ni serveras god plockmat på buffé. Gästerna samlas på våra olika ytor och rum i det gamla filmlaboratoriet och här möblerar vi både med ståbord, sittplatser – lite blandat för bästa trivsel!

Mingel och middagspaket från 695 kr/pers. Kontakta oss för festmeny. Det är inte möjligt att ta med egen mat och dryck.

Givetvis kan vi ordna roliga aktiviteter och musik/DJ för att höja stämningen ytterligare.

Offertförfrågan
 

Konferenspaket från 695 kr*

I paketet ingår;

  • Lokal med tillgång till konferensanläggningen och vår hjälpsamma personal.
  • Ett grupprum ingår utan kostnad.
  • Full teknisk utrustning i huvudlokalerna.
  • Frukostfika med kaffe/te, juicer, nötter samt smörgås dukas upp i anslutning till lokalen.
  • Lunch med förrättssallad och serverad varmrätt, nybakat bröd, mineralvatten samt kaffe/te.
  • Eftermiddagsfika med kaffe/te serveras med hembakat kaffebröd, något salt tilltugg samt uppfriskande dryck.
  • Pauskaffe & kakor finns tillgängligt under hela konferensdagen.
  • Frukt, godis och mineralvatten finns i er konferenslokal.
*frånpris på halvdagspaket utan förmiddags- eller eftermiddagsfika
 
Dessutom är det lätt att hitta parkeringsplats hos oss.
 
 
 

Vinprovning i Vinoteket

Ett ställe att minglas, mötas och samtidigt prova viner som öppnar dörrar för nya smakupplevelser. Vi har sommelierer som älskar att dela med sig av sin kunskap. Prova viner från ett land, en region eller från en viss druva. Finns oändligt mycket att upptäcka!

Vi erbjuder öppna vinprovningar samt bokade provningar för grupper upp till 12 personer.

Skicka en offertförfrågan

Affärslunch

Nu serverar vi affärsluncher. Perfekt plats att ta med sina kunder eller kollegor på för att avnjuta en lunch i en lugn och avskild miljö! Vi serverar vällagad mat med spännande smaker, självklart bordsservering.

Förrätt, varmrätt, dryck samt kaffe och sötsak för 295 kr/person. Serveras tisdag – fredag, enbart bordsbokning senast 2 vardagar innan.

Boka bord

Ljuvligt bröllop i romantisk omgivning

Med en romantisk atmosfär, nära innerstaden men ändå lantligt och lugnt, står Regissörsvillan och väntar på ert bröllop. Varför inte vigas under Kastanjeträdet och utbringa brudskålen på vårt lilla torg? Under bröllopsmiddagen kan ni koppla bort all planering och njuta av er stora dag i gott sällskap med era nära och kära i en miljö med lång och fascinerande historia från filmens värld. Bröllopspaket från 1595 kr/pers.

Kontakta oss för mer info

RV- Historien bakom nya logotypen

Allt började med första tankarna om Operakällaren på landet. Det var känslan efter första middagen på Regissörsvillan när vi funderade på att köpa RV.

Vi kände att här fanns det något riktigt bra och anknytning till dess filmhistoriska miljö, men även att det var saker som vi kände behövde förändras.

Logotypen var en av dessa saker.

Läs mera här.. RV- the story behind the logotype

Aktiviteter

Ett urval av de aktiviteter vi kan erbjuda. Ett avbrott under dagen med en aktivitet ger ny energi.
Kontakta oss för fler förslag, vi kan ordna det mesta!

Vinprovningar

Här presenteras ett urval av provningar vi kan erbjuda.
Varje provning tar ca en timme.

 

Affärsmiddag

Vi erbjuder en välkomponerad middagsmeny för 595 kr/person där man inleder med tilltugg för att sedan avnjuta 3 rätter baserad på säsongens råvaror. Samla kunder eller kollegor runt en mat- och dryckupplevelse i vår mysiga och avskilda miljö. 

Affärsmiddag kan bokas tisdag - fredag fram till 29 november, sedan börjar vår julmeny. Vi ser gärna att ni är 10 personer eller fler.  

Förfrågan
 

Hyr Regissörsvillan

En mötesplats för alla tillfällen! Vi erbjuder exklusiv ensamrätt till vår avskilda och fina anläggning med en restaurang och konferenslokaler för grupper på minimum 30 personer. En perfekt mötesplats för företagsevent, kickoff, fest eller middag.

Gör en offertförfrågan
 

Varmt välkomna!

Boka bord
 
 

Julen på RV

Snart stundar julen och på Regissörsvillan firar vi den med en underbar julinspirerad 4- eller 7-rätters meny med klassiska smaker tillagad på vårt vis. Vi serverar julmenyn onsdag – lördag från 1 december till 22 december.

Läs mer