Filmstaden Solna, Ingmar Bergmans torg 1

Deli på Regissörsvillan

Villans julpåse

Vår egen julpåse med ost & chark(4 sorter, 100g av vardera) från norrländska gårdar samt hembakat fröknäcke, 345 kr. En perfekt julklapp!
Vi har ett begränsat antal påsar vi säljer i vår restaurang dagtid. Behöver du många, kontakta då oss. 

Kontakta oss

Norrländska delikatesser

Vi har plockat ut några av de finaste råvarorna från små lokala producenter i Norrland, där hantverket likväl som kvaliten är av högsta vikt. Vi vill värna om produkter som kommer från skogen och sjöarna med typiska norrländska smaker. Och det är dessutom våra hemtrakter.

Vi vill ta en bit av Norrland till Solna!

 

Fredagar på Villan -tar juluppehåll och återkommer i januari

På fredagar har vi öppet till kl 19.00 så du i lugn och ro hinner plocka ihop dina favoriter. Och för att även stanna för något gott i glaset och på en bit mat. En perfekt start på helgen!

Följ oss på Facebook, där finns våra evenemang.
Evenemang

Sortiment

Vi kommer att erbjuda fina ostar från Svedjans mejeri från Kåge i Västerbotten. De vann nyligen silver med sin lagrade ost på SM i mathantverk.

Fina getostar från Kalixost, både till ostbrickan eller matlagning.

God chark som Stöcksjösalami, lufttorkad fläskkarré eller rensalami från Hansens charkuteri i Umeå, passar bra på charkbrickan.

Hjortronmarmelad eller havtornsmarmelad från Alterheden, Piteå, sätter guldkant till osten. Och inte minst vår egengjorda tomatmarmelad.

Vårt populära hembakade filmjölksbröd och fröknäcke finns att köpa.

Ett urval av fina Norrländska råvaror till ost & charkbricka eller som ett tillbehör till middagen. Vi hjälper dig gärna att välja ut dina favoriter.

Sortimentet kommer att variera beroende på årstid och tillgång.